VOEDINGSCOACH LUCY
 
LET OP! IN VEEL GEVALLEN VERGOED           DOOR UW ZORGVERZEKERAAR

 

Zorg voor je voeding!       

 

 

Als je zorgt voor de juiste voeding dan zorg je goed voor jezelf.

Wil jij een paar kilo afvallen, meer energie hebben, gezonder leven..... Grijp dan niet naar het zoveelste dieet..... Pak het probleem aan!  Verander je eetgedrag.                   

Dit betekent gelukkig niet dat je in een keer je leefstijl moet omgooien. Stap voor stap kun je langzaam je oude eetgedrag veranderen in nieuw eetgedrag met blijvend resultaat. Het voordeel van deze methode is dat het niet mentaal uitputtend is, er worden geen voedingsmiddelen verboden en het voelt dus niet aan als een streng dieet. Ik geef tips, advies en inzicht hoe je dit moet aanpakken. Ook bereken ik de persoonlijke energiebalans om te zorgen dat de verbranding optimaal blijft.Via een aantal gesprekken gaan we stapsgewijs te werk op weg naar een persoonlijk voedingsplan. Bij een gezond leefpatroon kan voldoende beweging en ontspanning niet ontbreken daarom werkt voedingscoach Lucy samen met Sport en fitness centrum Thea Hoogervorst. Maak gebruik van de aantrekkelijke aanbieding(zonder vast te zitten aan een lang sport abonnement) die ook nog in veel gevallen vergoed wordt door de zorgverzekering. 

Samen sta je sterker (Duo Cursus): Voedingscoach Lucy- Zorg voor je voeding biedt de mogelijkheid om samen met je maatje deze uitdaging aan te gaan. De consulten zullen gezamenlijk plaatsvinden. Uiteraard krijgt ieder z'n persoonlijke voedingsplan. 

 

 

Voedingscoach Lucy: 

Door mijn verleden als ex topsporter(marathonschaatser) weet ik uit ervaring dat voeding het verschil kan maken en dat dit zwaar mee weegt in het gevoel van welzijn.

Sinds 2007 geef ik als gewichtsconsulente en voedingscoach persoonlijk voedingsadvies. Naast voedingscoach ben ik 18 jaar werkzaam als sportinstructrice. Mijn missie is te laten ervaren dat een gezond en fit lichaam ook i.c.m. een druk leven helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. 

 

 

 

 

Vergoed jouw zorgverzekeraar jouw consulten? Klik op: 
 
Sportcentrum Thea Hoogervorst! Klik op: