VOEDINGSCOACH LUCY
 
LET OP! IN VEEL GEVALLEN VERGOED           DOOR UW ZORGVERZEKERAAR

Werkwijze

Het aanpassen van een voedingspatroon of afvallen met blijvend resultaat kan best lastig zijn.                                                                                                                                Het is dan ook verstandig om deze uitdaging aan te gaan met hulp van een voedingscoach.

Informatie gesprek (vrijblijvend en gratis).

Tijdens het informatie gesprek bespreken we het doel wat je wilt bereiken, de sport faciliteiten binnen het sportcentrum en het meegenomen voedingsdagboekje.                                                                                                                                                                                                                                                               

Om inzicht te krijgen hoe het huidige eetgedrag is vraag ik of je 3 dagen + 1 weekend dag een eetdagboek wilt bijhouden. 

Dit geeft mij belangrijke informatie over de hoeveelheid voedingsstoffen die er genuttigd worden en ik kan beoordelen of er niet te veel of te weinig gegeten  wordt.                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

Als het informatie gesprek in jou bevinding positief verlopen is bespreken we de vorm van begeleiding (waardoor je niet voor onvoorziene kosten komt te staan). Daarna ga ik voor je aan de slag en zal ik een voorlopig voedingsplan opstellen het kan zijn dat dit plan wekelijks gewijzigd word dit i.v.m de stappen die genomen moeten worden. Zodra ik het persoonlijke plan klaar heb mail ik het naar je toe, en kun je het op je gemak doornemen.

 Go for it!                                                                                                                                                                                                                                                                                       Je bent nu officieel gestart. Stap voor stap op weg naar een gezonder vitaler en slanker lichaam.                                                                                                                         Afhankelijk van de vorderingen plannen we de afspraken en weegmomenten in overleg in.

 Duo: Samen sta je sterker:  Voedingscoach Lucy- Zorg voor je voeding bied de mogelijkheid om samen met je maatje deze uitdaging aan te gaan. De consulten zullen gezamenlijk plaatsvinden. Uiteraard krijgt ieder z'n persoonlijke voedingsplan. Bijkomend voordeel omdat de consulten gezamenlijk plaatsvinden krijg je een leuke korting.

Eenmalige voedingsanalyse:
Je kunt ook terecht voor een eenmalige voedingsanalyse. Dit is geschikt als je wilt weten of je gezond eet en wat je eventueel nog aan je voedingspatroon kunt verbeteren. Ook is dit ideaal om te controleren of jou energie balans echt in balans is.

Mocht je interesse hebben: Via het contact formulier kan je een vrijblijvend informatie gesprek of een telefonisch gesprek aanvragen(gratis).